Rittrapport: Tour de Himmelfart 2014

By | June 5, 2014

Bernt Ullebø rapporterer om strålande sykling av Sedrik og Thristan under Tour de Himmelfart i Danmark. Eit stort ritt for yngre syklistar, som samlar dei beste frå Norge, Danmark, Belga, Nederland mm.

Thristan første løp:Feltet kom inn relativt samlet og Thristan blei nr 5 i spurten

2 løp Gateløp:Thristan 3 sek bak vinneren og stadig nermere en pallplass,ligger nå som nr3 i sammendraget

Dag2 Første løp. Kjører en gnistrende tempo og blir nr 3 og trygger 3plassen i sammendraget

2 løp Blir nr 6 og ligger fortsatt som nr3 i sammendraget.

Siste løp: 2 ryttere rykker seg løs og kommer inn nesten 3 min forran feltet,Thristan blir nr 5 og mister 3plassen i sammendraget og blir nr4.
Blir skuffet over å miste 3plassen men har kjørt et kjempe ritt og håper på pallplass i Danmark neste mnd.

Sedrik Første løp:Kommer seg i brudd med 12 andre dansker og blir nr 3 i spurten.

2løp Gateløp:Halveges ut i løpet blir Sedrik kjørt rett ned og treffer fortauskanten tar salto inn i en hekk i ca 60kmt.Kommer seg på sykkelen omsider å må bruke mye krefter for å kjøre seg opp i feltet igjen,har ikke mye å spurte med å blir nr 8.

Dag 2 Første løp. Tempo:Sedrik blir nr 1,for øyeblikket er Sedrik nr 2 i sammendraget og Tristan nr3.

2løp. Spurter inn med feltet og blir nr 8

Siste løp.Har planer om å angripe den gule trøyen og sitter rolig til halveges ut i løpet,da punkterer Sedrik og har flaks da det ikke er servicebiler men får beskjed av en dansk rytter at søsteren står lenger framme med et hjul han kan få låne.Neste runde er Sedrik oppe i feltet igjen men da det blir rykt i bakken for siste gang er Sedrik i ferd med å slippe,klarer akkurat å vere med over bakketoppen,her var sammenlagtplassen i fare.Kommer inn som nr16(lånehjulet hadde for lett girutveksling)

Begge ryttere med kjempe innsats blei nr 2 og 4 sammenlagt.Neste løp er Randers bike weekend i Danmark og deretter U6 i Tidaholm i Sverige.
Starter 1 juli i Danmark og 7 juli i Sverige

En hilsen fra fam. Ullebø